Werkgevers

Werkgevers

NextAim staat voor kwaliteit in werving & selectie en detachering. Dit houdt in dat wij voor u op zoek gaan naar vaste medewerkers en hierbij het selectiegedeelte van u over nemen. We stellen alleen kandidaten voor, die volgens ons goed matchen met de wensen van uw vacature. Ook houden wij rekening met de persoonlijkheid van een kandidaat en de cultuur van een organisatie. Een kandidaat zullen wij uitgebreid interviewen volgens de STAR methode en uitgebreid informeren over uw organisatie en de inhoud van de baan.
In geval van detachering houden wij altijd een vinger aan de pols. We bezoeken u en onze kandidaat regelmatig, voeren twee maal per jaar evaluatie- en functioneringsgesprekken en denken mee over opleiding en training. Maatwerk is voor ons standaard! We werken over het algemeen ‘no cure, no pay’ en non-exclusive. U weet zeker dat u slechts kosten heeft als uw vacature is vervuld. Daarnaast bieden wij een uitgebreide garantie op de geleverde diensten.
Stuur vandaag nog uw vacature of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wilt u eerst overtuigd worden van onze manier van werken? Laat ons dan een proefselectie voor u maken zodat u kunt zien wat we in huis hebben. Voor we uw vacatures in behandeling nemen willen we graag uitgebreid met u spreken over uw bedrijf en de arbeidsmarktcommunicatie die we hanteren tijdens de werving en selectie procedure.
Neem contact op...

Stuur een bericht via onze site en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!